Tomatsild

Dette skal bli julas sildefavoritt, tomatsild!

Her er tomatsausen blandet inn. Dette er snadder på grovt brød og med øl og akevitt til! Ser det godt ut og du vil gjerne ha oppskrifta? Legg igjen en kommentar og be om den da vel…     – Takk for hjelpa, Kirsten!

Reklame

17 responses

  1. Kirsten

    Takk for at jeg fikk hjelpe til:-) En fin tradisjon, og det smaker best i verden!!! nam nam nam:-) Gleder meg til fredag, spørs om det blir en sildeblings innimellom all ribba:-)

    desember 20, 2010, kl. 10:55

  2. Det ser onekligen gott ut. Men jag brukar köpa färdig inlagd sill, det brukar smaka gott det med.

    desember 20, 2010, kl. 11:17

  3. ser gott ut och sill måste man ha på julbordet. 🙂

    -15 här ikväll och i morgon väntas visst mer snö

    ha en fin kväll

    desember 20, 2010, kl. 19:06

  4. Nam! Her ble det kryddersild i år. Sild er godt!

    🙂

    desember 20, 2010, kl. 22:01

  5. MT

    Å,det såg skikkeleg godt ut,ber fint om oppskrift eg 🙂

    Godnatt

    desember 21, 2010, kl. 01:13

  6. MT

    …no vart adressa mi rett 🙂

    desember 21, 2010, kl. 01:15

  7. the colors are so cool here 🙂

    desember 21, 2010, kl. 18:21

  8. Nammmm..Dette elsker jeg også!!spesoielt tomatsild men også rømmesild og ja sild i alle varianter!!fisk er sunt!!

    Namm namm bilde!!Tusen Takk!!:))

    desember 21, 2010, kl. 23:06

  9. Hei!
    Ønskjer oppskrifta på tomatsild,takk:)SÅg veldig god ut!

    desember 11, 2012, kl. 08:54

  10. Jeg vil gjerne ha oppskriften!

    desember 11, 2012, kl. 15:22

  11. Geir

    Tomat siden så vidunderlig ut.
    Fint hvis du kunne sende oppskrifta

    desember 1, 2013, kl. 19:16

  12. Den så spennende ut og jeg fikk lyst til å prøve din variant:) Vil mer enn gjerne ha oppskrift:)

    desember 1, 2013, kl. 19:50

  13. Looks delicious! I also loved your black and white glasses photo! You are an awesome photographer and I enjoy all the times I get to visit here. Unfortunately, I run out of time in the library and don’t have a computer at home. Please accept my apology and grateful note, too!

    desember 1, 2013, kl. 22:37

  14. Nena

    Denne så bare god ut. Vil gjerne ha oppskriften.

    desember 8, 2013, kl. 22:20

  15. Da må du gi meg en epostadresse…

    desember 8, 2013, kl. 22:37

  16. Merete

    Hei ser nydelig ut… mulig å få oppskrift?

    oktober 10, 2018, kl. 19:55

  17. Ja, det er det!

    oktober 10, 2018, kl. 21:07

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s