Svineinfluensa A(H1N1)

Pandemic1  Sånn ser den altså ut, vaksinen som alle vil ha nå. Jeg gremmes over å ha tatt mange bilder av flaskene, men ikke vaksinert meg selv…Vaksine  Kanskje er det best å ta vaksinasjonen liggende. Mange menn som er lite glad i sprøyter, svimer lett av i slike situasjoner…vaksinen3  Mange vaksinedoser i disse flaskene. Bare å huske og blande innholdet i riktig forhold. Klikk Folkehelseinstituttet om du har spørsmål. Må blandes  Sånn skal det gjøres. Glemmer en det er det jo bare å klikke fram bloggen min så finner du det du behøver å vite om svineinfluensa……  Og jeg som har tatt mange bilder av flaskene og sliter med svina i kroppen burde gremmes skrev jeg…..men egentlig, hvorfor det? Nå slipper jeg jo hele styret med den teite sprøyta og laaang kø eller venting!  Noen fordeler skal det være med å ha hatt svina så alt for tett inn på seg…. God bedring ønsker jeg alle dere som akkurat nå er i samme situasjon som meg og sliter med svina i kroppen. Når vi er friske og raske igjen….da har vi ei influensahistorie å fortelle! Og en vaksinasjon vi slipper å ta.  JIPPI!!

Reklame

9 responses

 1. Skal, skal ikke… Er så usikker på om jeg skal ta vaksinen.. Men er redd for svina å.. Var du veldig syk eller? Huff..
  Bra du er frisk igjen og slipper nåla:)

  november 4, 2009, kl. 13:17

 2. De er ikke så fine medisinflaskene nå som før. Samler endel på de gamle flaskene, noen med innhold i enda. Mye skummelt der.
  Vet ikke om en skal eller ikke skal ta denne vaksinen, det er så mye rar informasjon syns jeg. Sprøyter har jeg ingenting imot.
  Riktig god bedring iallefall til deg:)
  Grynt grynt ,)

  november 4, 2009, kl. 13:24

 3. Heldig du som ikke behøver å vurdere vaksinering eller ikke 😉 Her har hele huset vaksinert seg, så får vi håpe vi gjorde det riktige for de to små i risikogruppen 😉

  november 4, 2009, kl. 13:38

 4. Pyse?? det skulle jeg aldri trodd 🙂

  God bedring klem til deg, smitter vel heldigvis ikke over tastaturet vel..

  november 4, 2009, kl. 15:14

 5. så ser alltså vaccinet ut,,, jag har inte tagit vaccinet men sambon har gjort det så jag hoppas han slipper svinet 🙂 är det svinflunsan du har fått?

  jag läste att det är några i Norge som dött av den, även Sverige har haft några dödsfall men dom tillhörde riskgrupperna 😦 inte kul när det blir sånt…

  krya på dej …..

  november 4, 2009, kl. 16:17

 6. har du haft svininfluensan ? jag vet inte om man skall säga att det var ju bra ..eller om man skall säga .. stackars .. för det kan vara tvådelade meningar om det ..om det har gått bra och man har blivit frisk igen ..då kan man säga det första i alla fall 🙂

  november 4, 2009, kl. 16:31

 7. Det er noe svineri den influensaen der, god bedring Hans! Håper du er oppe og hopper igjen snart.

  november 4, 2009, kl. 19:48

 8. God bedring!

  Berger jeg unna smitte før vaksinen er tilgjengelig for oss vanlige, så skal jeg faktisk vaksinere meg. Ikke for at jeg ikke tror jeg tåler en svinete influensa, men for at jeg kan jo smitte noen som ikke tåler det…

  Medmennesket Hege 😉

  november 4, 2009, kl. 20:04

 9. Takker for alle hyggelige kommentarer! Er i bra form i dag. Kjenner at det går rette vegen og at det blir å komme meg tilbake på jobb igjen. Det er vel nye som blir ramma, tenker jeg… Skal holde denne svineinfluensa-tråden litt videre i uka….(ler)

  november 4, 2009, kl. 20:25

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s