Buholmråsa fyr

Klubben  Vi skulle opp på dette fjellet, Klubben. Herfra er utsikten flott over et nokså vilt kystområde. Folda  En flott utsikt over et havområde med mange skipsforlis og tragedier. Det kommer mange dykkere hit for å dykke etter vrak.Buholmråsa fyr  Buholmråsa_fyr ble et viktig seilingspunkt på denne strekninga. Fyret har sin egen historie som du kan lese ved å klikke på navnet.Sætervika1  Sætervika er et kjent sted for alle som velger et leirskoleopphold ved Drageid. Stedet ligger også nært Buholmråsa fyr. På stedets handel kan en gjøre avtale om overnatting ved fyret.

Reklame

5 responses

 1. Fantastiske bilder som viser hvor flott den kysten vår er. Skulle nok gjerne bodd ved kysten når jeg ser slike bilder

  november 3, 2009, kl. 16:34

 2. Utrolig spennende, har aldri vært der jeg selv om jeg har hørt utrolig mye positivt om plassen. Bildene dine frister nok en gang Hans, og en har bare lyst til å pakke og dra.

  november 3, 2009, kl. 16:59

 3. Savner kysten når man ser bilder som dette ja, pen kystlinje vi har med mange drømmeplasser, som her. Flotte bilder derfra! Kunne godt tenkt meg noen dager på det fyret der også, får ikke nok av slike plasser, det er noe helt eget ved det. Fortsatt god bedring der oppe!

  november 3, 2009, kl. 17:47

 4. Jeg bare MÅ rette litt på deg her, for jeg legger ikke ut store filer når jeg laster opp bildene, det du ser er det du får!!!
  Alle bildene mine har redusert størrelse før de blogges, så det så… kommer det treigt opp til deg, er det vel heller din pc`s kapasitet kjekken…

  november 4, 2009, kl. 11:50

 5. For en natur. For noen flotte bilder. 😀

  november 6, 2009, kl. 01:34

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s