Storåsfestivalen 1

Ane BrunC

Også i år skal jeg ta bilder fra Storåsfestivalen for NRK Trøndelags nettsider. Det å ta bilder under vanskelige lysforhold, ikke lov å bruke blitz, med lange lukkertider og motivet hele tiden i bevegelse, er ei utfordring. Her er noen bilder fra 2008. Det var mange kvinnelige artister i fjor. Ane Brun var et av de mange trekkplaster arrangørene hadde fått tak i….BlondieC  Et annet stort navn var Blondie. Litt eldre enn i hennes storhetstid…. Hun ønsket kun bilder tatt fra mixebordet (ca 50 meter fra scenen). I tillegg var det vanskelige lysforhold på scenen. Jeg har mange bilder fra fjorårets festival. Kanskje noen av dere som titter innom har et ønske om å se noe fra fjorårets festival?  Artister? Folkeliv? Skal prøve å legge ut 4 serier før torsdag 30.08. Kom med forslag da!

Reklame

2 responses

  1. Det må være morsomt å ha vært der med kamera for å ta bilder. Blondie er stor, synd det ikke var mulighet å få tatt knall bilder av henne. Dog et bilde er mye bedre en ingen.

    juli 24, 2009, kl. 14:40

  2. Vanskelig å ta bilder under slike forhold ja, men utrolig gøy da – å få lov til å fotografere på festivaler. :))

    I fjor var det ingen artister som jeg egentlig hadde noe særlig forhold til. I år så gleder jeg meg til du tar bilder av Pete Doherty – han har jo et rykte å leve opp til. hehe…

    Ellers er det bedre artister i år enn i fjor (ifølge meg da)!

    juli 24, 2009, kl. 15:55

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s